Feda Sohbet 2016

Bizim Okul Oyuncusu Berna Keklikler , Almanya nın Türk Güzeli Berna Keklikler


Almanya’nın en güzel Türk kızı seçilen Berna Keklikler ATV’nin yeni dizisi Bizim Okul’da oynayacak.
berna keklikler Türk güzeli Berna Keklikler Bizim Okul’da
Almanya’da yaşayan en güzel Türk kızının seçildiği Miss Turkuvaz’da kraliçe olan ve daha sonra Miss Deutschland Güzellik Yarışması’nda 2. olan Berna Keklikler, ATV’de 2 Şubat’tan itibaren yayınlanacak ‘Bizim Okul’ dizisinde rol almaya başlıyor. Berna Keklikler, dizide Zeki Alasya, Cem Davran, Bican Günaydın, Cezmi Baskın, Volkan Severcan gibi usta oyuncularla ekrana gelecek. Bizim Okul dizisi, öğrencilerin derslerde yeni bilgiler öğrenirken, aynı zamanda birlikte eğlenmeyi, sağlam dostluklar kurmayı, zor zamanlarında arkadaşlarının yanında olmayı öğrendigi bir hayat okulu olarak ekrana yansıyacak.
BiLD RÖPORTAJ YAPTI
Alman Bild Gazetesi toplumun değişiklik kesimlerini tanıttığı röportaj dizisinde Berna Keklikler’le röportaj yapmıştı. O röportajda Berna Keklikler “Evde Türkçe konuşuyoruz. Bunun dışında hep Almanca konuşuyorum. Her gün 5 kilometre koşuyorum” demişkti.
Bu yıl lise eğitimini tamamladığını ve şu an Gelsenkirchen’de ekonomi bilimleri okuduğunu söyleyen Berna Keklikler yeni projeden çok heyecanlı “Almanya’nın en güzel Türk kızı seçildim. Bundan dolayı gurur duyuyorum”
Almanya’dan Türk futbolcu ithal etmek Türk futbolunu kalkındırmıştı. Eğer Berna Keklikler aşısı tutarsa devamı gelecektir.
Berna Keklikler foto galeri
kaynak: http://www.aktuel.com.tr/Magazin/2013/01/21/bizim-okulda-turk-guzeli-berna-keklikler
Bir önceki yazımız olan Bizim Okul Oyuncularının Gerçek İsimleri başlıklı makalemizde bizim okul adları, bizim okul dizisi ve bizim okul ekibi hakkında bilgiler verilmektedir.